De pure smaak van de Catalaanse keuken met een lokale twist

Chef Kim Schaerlaken en eigenaar Anneleen Van Trimpont vonden elkaar in een gastronomisch avontuur dat traditie en innovatie naadloos met elkaar verbindt. De Catalaanse keuken is bekend om haar rijke smaken, diversiteit en mondiale blik dankzij haar ingesteldheid als handelaar. Kims culinaire mogelijkheden lijken haast eindeloos en dat proef je!

Anneleen gaat op zoek naar lokale boeren met een uniek verhaal. Bij Gustu kiezen we voor ingrediënten die lokaal worden geteeld en met respect voor de natuur worden geproduceerd.

Zo kunnen we onze tafelgasten verrassen en die subtiele balans van traditie en innovatie proef je in onze gerechten: authentieke recepten met een frisse twist die je culinaire horizon verbreden.

Uiteraard hoort bij dat lekkers een goed glas wijn, voor wie liefhebber is. Wij verloren ons hart in Priorat met zijn steile hellingen vol oude wijnstokken van garnacha en carinena. En we trokken naar Penedès voor onze cava’s. En is er nog veel meer: we zoeken het beste uit en brengen het met begeestering naar de Gustu tafels!

Dankzij Brute Bubbels kan u ook aankopen voor thuis.

Zelf brood maken
gustu-pulpo
wij op het terras
gustu-eitje-vuur